O MENI

FITINSIT delavnicaSem Andreja Štekl in zadnji 15 let delujem predvsem na področju promocije zdravega in aktivnega življenjskega sloga. V tem času sem pridobila mnogo znanj in izkušenj. Sodelujem s posamezniki ter z večjimi in manjšimi skupinami (podjetja, klubi, zavodi,…). Aktualna znanja pridobivam in dajem v prakso dnevno, prav tako pa jih delim s tistimi, ki so se odločili in so pripravljeni narediti korak naprej. Za vse, ki potrebujejo poleg individualnega svetovanja in sodelovanja še dodatno podporo, organiziramo delavnice uravnotežene prehrane ter t.i. “Pametne vadbe”.

To spletišče je namenjeno osnovnemu informiranju tistih, ki iščejo praktične rešitve za boljšo kvaliteto življenja, ter predstavlja prvi korak do spremembe. Pravzaprav je to le INFO točka.

Pri meni ni bilo nič drugače 🙂 Začelo se je z močno željo po spremembi, s spoznanjem, da moram prevzeti 100% odgovornost za vse v življenju, če želim, da bo karkoli drugače, ter odločitvijo, da spustim tisto, kar mi pri tem ne pomaga in naredim prostor za vse novo, kar je potrebno za drugačen “rezultat”. Bilo je sredi zime in jaz sem začela ponovno s tekom, ki me je kar hitro, po 50 metrih postavil na realna tla 🙂 Nekaj o tem, kako se je nadaljevalo z mojim tekom, si lahko prebereš na portalu Tekac.si

Ker sem vedela, da je s tem kako se počutim in izgledam tesno povezana tudi prehrana, se je začelo raziskovanje, katero “gorivo” in “gradbeni material” sta najboljša zame in bosta predstavljala temelj za rast tudi na drugih področjih mojega delovanja. S spremenjenim načinom razmišljanja in posledično delovanja, so se začele stvari okoli mene zelo hitro spreminjati. Na področju prehrane sem iskala in našla optimalne rešitve, ki so mi poenostavile vsakodnevno prehranjevanje ter pripravljanje hrane, saj se mi je za to od nekdaj zdelo škoda časa, prav tako pa so te rešitve zadostile mojim “perfekcionističnim” težnjam. Naj na tem mestu povem, da je bila prehrana zadnje, kar me je zanimalo 10 let pred tem, ko sem obiskovala prvi letnik srednje zdravstvene šole, sedaj pa sem želela vedeti vse.  Sledila so izobraževanja pri nas in v tujini, katerih se udeležujem še danes, ko je praktično že vse na internetu. Pa tu ne gre samo za prehrano in vadbo, ampak osebni razvoj na vseh področjih delovanja. Največ sem se naučila na tej poti lastne spremembe in iz izkušenj ljudi s katerimi sodelujem,  saj je to najboljši pokazatelj, da teorija deluje tudi v praksi.

Naj na tem mestu končam z mislijo: Zadovoljen, srečen ter uspešen je lahko le nekdo, ki teži k napredku, sprememba pa se zgodi spotoma na tej poti doseganja novih ciljev. Prav to se dogaja tudi ZDAJ, ko je čas, da ponovno “naravnam svoja jadra” proti naslednji destinaciji in prevzamem vso odgovornost za odločitve, ki jih sprejemam na tej poti, ki predstavlja življenje. Ti je kaj znano?

Vabim te, da del poti “prejadrava” skupaj.

V kolikor si v nizkem startu, si že skoraj tu 🙂

Andreja

Share